Tilda Publishing

Орегано -

щедрий подарунок природи
Орегано (материнка звичайна) - це багаторічна рослина з сімейства ясноткові. У народі по іншому її ще називають материнка, ладанка, душанка, тілолюб.

Рослина має безліч корисних властивостей, тому широко використовується в медицині. Приправа орегано відома кухарям усього світу і часто асоціюється з італійською і французькою кухнею. У листі материнки виявлені флавоноїди, органічні кислоти, таніни, катехіни, вітаміни і мінерали.

Назва орегано походить від грецьких слів «oros», тобто "гори" і "ganos», що означає "радість" або "захоплення", і може перекладатися, як «насолода горами». Саме греки ще чотири тисячі років назад відкрили корисні властивості цієї рослини, а особливо - її ефірної олії. Спочатку люди використовували орегано тільки для себе. Греки навчилися видобувати саме ефірну олію рослини і використовували в народній медицині. З Її допомогою лікували різні інфекційні та запальні захворювання, вживали всередину, робили компреси і мазі, використовували в чистому вигляді.

Не тільки в Греції, але і на Сході ця ефірна олія ставала популярною. Спочатку її використовували як заспокійливий засіб, для посилення секреції травних залоз, в лікуванні простудних і вірусних захворювань. У китайській медицині за допомогою орегано лікували лихоманку, блювоту, діарею, жовтяницю і шкірні висипання.
Згодом, ефірну олію орегано почали використовувати в лікуванні тварин. Фахівці помітили позитивний ефект від її застосування для різних видів тварин. Це дуже багатофункціональна і корисна ефірна олія, яка:

• є природною заміною антибіотиків;
• пригнічує розвиток бактерій і грибків;
• має протизапальну і протиспазматичну дію;
• виганяє з організму паразитів і бореться з вірусами;
• ефективна для лікування колітів та аутоімунних захворювань кишківника;
• сприяє регенерації клітин печінки;
• збільшує надої молока;
• знижує стрес у твари та птиці;
• підтримує кишковий і загальний імунітет тварин;
• покращує апетит;
Основними діючими речовинами натуральної ефірної олії орегано (материнки) є терпени і терпеноїди, що володіють потужними антиоксидантними властивостями, вони також надають і яскраво виражений м'ятний аромат. Корисні феноли у складі олії, такі як карвакрол і тимол - діють проти бактерій і грибків, розмаринова кислота захищає клітини від шкідливих вільних радикалів.

Варто зауважити, що для позитивного ефекту ефірна олія орегано має бути тільки натуральною, а не синтетичною або напівсинтетичною. Співвідношення ефірних компонентів натуральних олій створено самою природою ідеальним чином для оптимального і ефективного засвоєння живим організмом.

Довгострокове застосування синтетичних, напівсинтетичних або «подібних натуральному» ефірних олій небезпечне для здоров'я тварин і фінансового стану фермерських підприємств, так як такі продукти пригнічують імунну систему тварин, можуть значно і різко знизити вживання корму, знижують показники продуктивності, підвищують витрати на ветпрепарати, за рахунок підвищення чутливості тварин до збудників.
Наша компанія є ексклюзивним дистриб'ютором компанії Ropapharm, Нідерланди, яка понад двадцять п'ять років спеціалізується на виробництві натуральної ефірної оліі орегано і продуктів на її основі (від насіння рослин до готової ефірноі олії).
На українському ринку продукти компанії Ropapharm представлені у вигляді:

1. Порошку (ROPADIAR POWDER СС 8%), що містить 8% чистоі ефірноі олії орегано з високими антибактеріальними, антиоксидантними і антивірусними властивостями.

Це ефективна профілактика і лікування інфекційних захворювань шлунково-кишкового тракту, стимуляція імунітету тварин, "натуральний антибіотик", натуральний стимулятор росту. Використовується для стимуляції апетиту, поліпшення травлення, підвищення ефективності годівлі, підвищення продуктивності тварин.

Дозволяє значно скоротити і повністю замінити використання кормових антибіотиків.

2. Рідини (ROPADIAR SOLUTION 10%) - рідка кормова добавка з високим вмістом натуральної ефірної оліі орегано - 10%.

Використовується для запобігання діареї, активізації апетиту у продуктивних тварин і птахів, як сильний антистресовий засіб, для підтримки імунної системи, швидкої та ефективної стабілізації екскрементів у тварин.

Повністю замінює профілактичне використання антибіотиків для пригнічення патогенної мікрофлори кишківника.

3. Емульсії для поросят(POPAPIAR EMULSION 8%) - ефективна кормова добавка, яка підтримує здоров'я поросят на старті їх життя.
Незабаром на нашому ринку будуть представлені продукти компанії Ropapharm для людей. Це антигрибковий спрей для нігтів на основі натуральної ефірної олії орегано, капсули для підтримки здоров'я ШКТ.

Детальніше про усі продукти на основі натуральної ефірноі оліі орегано ви зможете дізнатися в наших наступних публікаціях. Підписуйтесь на розсилку блогу.

Отримайте консультацію, або можемо домовитись про зустріч

*Ваші дані не будуть передані третім особам.
Додаткова інформація
PROFISORB® - перший комплексний адсорбент бактеріальних мікотоксинів 4-го покоління, ветеринарного призначення.

OREGANO - ефірне масло, яке володіє терапевтичною дією за рахунок унікальних властивостей рослини орегано. Широко використовується в годівлі тварин. Вибирайте натуральне масло!

LIPROT BIO - мікробіологічний протеїн (70% сирого протеїну) з багатим амінокислотним складом, який поліпшує продуктивність і здоров'я тварин.

«Bio Fормула - українська компанія, створена в 2012 році. Ми працюємо в області кормової медицини, виробляємо самі і поставляємо в Україну натуральні продукти для здоров'я тварин від провідних світових виробників.

Наша продукція націлена на відгодівлю с/г тварин і птахів без застосування антибіотиків, а також підвищення рентабельності та безпеки виробництва продуктів харчування тваринного походження.

Домовитися про зустрічі та безкоштовну консультацію на Вашому підприємстві можна по тел .: +38-068-225-58-78 і / або електронною поштою:

info.bioformula@gmail.com


Bio Formula, 2021
Читайте також
Щотижня ми публікуємо корисну інформацію про тваринництво.
ЗАЛИШАЙТЕСЯ З НАМИ
*Ваші дані не будуть передані третім особам.
©2022 Bio Formula
Напишіть нам
Viber
Messenger
Made on
Tilda