Реєстрація
Заповніть форму нижче і за одну добу нагадаємо про вебінар.
*Ваші дані не будуть передані третім особам.
Вебінар «Використання мікробіологічного білка у свинарстві»
1 квітня 2021 року о 16:00
Сьогодні вся сфера тваринництва зіштовхнулась з новою складністю: подорожчання кормів через торішній неврожай, в тому числі протеїнових компонентів корму.

Як наслідок - збільшилася собівартість виробництва м'яса, що при досить низьких цінах на цей продукт призводить до великих збитків в галузі свинарства.

Використання мікробіологічного протеїну — це нова альтернативна реальність, яка відкриває величезні можливості для ефективної і здорової годівлі свиней, а також дає можливість знизити собівартість виробництва м'яса.

На вебінарі ви дізнаєтесь:
1 квітня 2021 року о 16:00.
1. Як за допомогою використання мікробіологічного протеїну зменшити витрати корму та скоротити період відгодівлі свиней, а отже зменшити собівартість виробництва м'яса
2. Які найважливіші амінокислоти в який період відгодівлі впливають на найкращий ріст свиней та їх продуктивність
3. Чому важливо годувати свиней кормами без ГМО
4. Як підвищити імунітет свиней та покращити міклофлору ШКТ
5. Як зменшити використання шротів і збільшити використання жмихів, щоб мінімізувати наслідки дії залишків гексану в кормах на здоров'я та продуктивність свиней
6. Які результати можна отримати на виробництві, якщо використовувати саме мікробіологічний білок
7. Яка різниця між мікробіологічним білком та білком рослинного та тваринного походження
Доктор Касснер поділиться з вами результатами великого досліду, що був проведений в Польщі на базі групи компаній Анімекс на дослідній групі 1500 свиней.
Кому буде корисний вебінар:
1. Технологам та зоотехнікам свинарських господарств
2. Власникам приватних ферм
3. Усім, хто цікавиться утриманням та відгодівлею свиней
4. Тим, хто стежить за новинками у сфері тваринництва та зацікавлений в підвищенні прибутків.
На вебінарі ви глибше познайомитеся з особливостями мікробіологічного протеїну
Ліпрот Біо, який:
— є повністю натуральним кормовим матеріалом;
— скорочує період відгодівлі тварин;
— зменшує витрати корму, а отже, собівартість 1 кг м'яса;
— укріплює імунітет свиней;
— позитивно впливає на ШКТ та формує стійку до інфекцій мікрофлору в кишківнику;
— підвищує стійкість тварин до стресових факторів;
— підвищує якість м'яса та збільшує питому частку туш в класі S-супер (понад 60% чистого м'яса в напівтуші за класифікацією EUROP).
Запрошений спікер:
Доктор Кшиштоф Касснер
доктор ветеринарних наук, технолог по годівлі продуктивних тварин з досвідом більше 30 років, розробник продукту Ліпрот Біо.
Ліпрот Біо - це мікробіологічний протеїн, що має більше 70% протеїну та багатий склад вільних амінокислот.
Для усіх учасників вебінару доктор Касснер надає можливість отримати безкоштовну консультацію з балансування/коригування/розробки рецептів годування свиней.
Зареєструватися на вебінар
Чому важливо використовувати не генномодифіковану сировину
* Ваші дані не будуть передані третім особам.
Як потрапити до нас на вебінар
1 квітня 2021 року о 16:00?
Коректно введіть дані в форму нижче, і за добу до вебінару ми надішлемо нагадування.
*Ваші дані не будуть передані третім особам.
Made on
Tilda